GOTT NYTT ÅR!!!


Bilden är tagen av Tobias Lewandowski på nyår -04 över Norrtälje stad.



Jag hoppas verkligen att ni alla får ett riktigt gott nytt 2009. Alla behöver vi en nystart, å jag kan säga att jag tror och hoppas att 2009 blir förändringens år på många sätt!

Ikväll ska vi till kusinen och äta lite god mat och umågs med folket! Håller på å tvättar kläder jag ska ha på mig, har liksom inte hunnit det innan. Eller så är det bara dålig planering ;) Haha!
Nåja, ska fixa det där... sen duscha, äta lite lunch, ut med jycken. Å sen blire finspackling inför kvällen och fixa frillan!
Inte för att jag kan göra mig så vacker, men försöka duger heter det va? :)

Ha en underbar sista dag på detta året nu mina vänner!

Älskar er allihopa!

Wtf??

Vet ni, nu börjar det kännas i byxan! ;)
Haha!! Hörrö!!! Inte så som du tror nu ;) Nee... men det börjar kännas i strl på mina byxor att det har minskat lite. Rätt härligt faktiskt!
I januari tänkte jag faktiskt börja träna också. Så fort magen känns ok, så ska jag börja. Är sugen på att simma, så jag ska kika lite på va de har för öppettider i badhuset här i stan. Kanske man hinner med det på morgonen innan man jobbar ibland? Det vore skönt...

Igår var jag ju som sagt iväg och tog bort mina små "häftstift" i magen. Det gjorde inte alls ont. Mera åt obehags hållet...
Men nu efteråt är jag faktiskt väldigt öm. Har fått mardröms tankar om att jag ska vända mig om i sängen tex, å då spricker mina sår :( Skitläskigt....
Men men, det blir väl bättre tillslut. I hope...

Anyhow, var skittrött när jag vaknade imorse, men det var ju bara att pallra sig upp ur sängen för att sen inse när jag kom till jobbet att jag skulle ha arbetat 8-17 idag och inte 7-16. Hihi! Ska komma ihåg det tills på fredag ;)

Just ja! Vi var ju i garaget igår! Vårt nya, fin fina garage. Betalade hyra för 3 månader och snackade lite skit. Det kommer bli superbra det där. Bara man får slänga lite grejer i mitt nuvarande garage och sen sortera ihop mina saker så löser det sig nog.
Sugen på att hjälpa till nån helg kanske? :) Jag kan ju inte bära något alls just nu, så det är inte alls kul...
Need aaaaaall help I can get....

Jaja, ska väl sluta pladdra för nu. Är iofs otroligt lugnt på jobbet (motför igår) men mina kollegor tycker jag skriver för mycket! ;) Haha!!

See y´a!!

Love, J

is och kallt!

Brr!
klockan 06,00 var det jäkligt kallt ute idag... tror den stod på närmare 9 minus...
Inte alls kul. Lilla Kian såg ut som en igloo :D


Tog med Dannys nya skiva och poppade på så att huvudvärken skulle släppa.  Det hjälpte!
Märkte dock till min förvåning att jag var själv här på morgonen, så efter nästan 3 veckors ledighet så var det bara att hugga tag i skiten direkt. De hade ju även bytt bokningssystem, så det har varit lite tokigt här på morgonen helt själv!

Sitter å sippar på en Naturdiet just nu. Klockan 11 är det lunch och vid 13.30 åker jag hemåt sakterligen... ska ju vara hos distriktsköterskan vid 15.

Annars vet jag inte vad jag ska göra idag... Svänga förbi Åsa efter jag har varit hos sköterskan kanske? Annars blir det nog en lugn hemma kväll - igen! :)

Ha d gott!

Tjing!

Vart har tiden tagit vägen?

Imorgon börjar jag jobba igen! Både vemodigt och roligt :P
Tiden har bara flygit iväg och jag har knappt hunnit med.

Julafton blev precis så härlig som jag ville det! Min kära, underbara mor hade gjort allt för att göra det så bra som möjligt för lilla mig, vilket gjorde mig jätteglad! :)
Vi åt väldigt god mat, kollade på tv, satt å pratade om ditten å datten, mamma å jag hade en liten promenad där vi pratade lite dåtid och så mös vi vidare i fåtöljerna å pratade vidare. Jugge var rätt trött, eftersom han hade arbetat natt och hade bara fått sova i 4 timmar, så vi åkte hemåt vid 23 tiden....

Juldagen var hellugn. Satt bara hemma å plöjde lite serier.... :P
 Å annandag jul så åkte vi till pappa å Britt och åt också god mat, träffade syrran å farmor å farfar.... Det var rätt skoj det med! Längesen man såg henne så....

För övrigt så har jag ju faktiskt bara varit hemma, tagit det lugnt å vilat. Varvat med promenader med jycken. Imorgon vid 15 tiden bär det av till vårdcentralen å där ska jag äntligen få ta bort mina "staplear". Tror man kommer känna sig bättre då. Ordentligt.

Nåja, Jag har en del att packa, så ska väl börja med det. Från å med nu så måste jag ju ändra mitt beteende å det inkluderar att faktiskt planera idag för morgondagens intag! :) Haha! Vuxet det låter va? ;)
Men innan jag lägger ner det här... fick ni nåt roligt i julklapp??
Jag fick Dannys nya, signerade album av Jugge!! :) Thank you darling! :D
Av min älskade mamma fick vi pengar å underbara handdukar från hemtex å inte minst en STOR fickpeng! :)
Malin gav mig en välbehövlig julklapp - ett presentkort på H&M!! Haha!! Det kommer jag spendera väl senare i vår, det kan jag lova.

Nähe, nu ska jag ta tag i mig själv å sätta igång. Har massor å göra, å ska även hinna mysa lite med Jugge innan läggdags! Måste ju gå upp vid 05,15 imorgon, så jag hinner äta frukost INNAN jag åker till jobbet. Jisses va jobbigt! :)


Ta hand om er därute!!

Kram 

God Jul

GOD JUL mina vänner :)


Half past dead...

Hallå där!
Vart är vårat vinterväder? Ska det inte vara en massa snö ute?? Jag saknar det som fan!
2 dagar kvar till julafton. Inget som jag i år ser fram emot precis... Men wtf! :)

Idag kommer det bli en lång dag känns det som. Jugge jobbar natt och jag blir själv hemma, utan bil.
Börjar ju bli skapligt less på att se på tv och filmer nu hela tiden... Det är det enda jag har gjort i en vecka... förutom att äta då :P :)

Det händer liksom inget nytt, så jag har inget att skriva heller... Börjar ju jobba om en vecka, å då kanske man blir normal igen??
Är just nu inte ett dugg sugen på det, men man kanske hinner ändra sig. Ska bara komma ihåg att ringa chefen så jag vet hur jag ska jobba den veckan. Eftersom vi trodde jag skulle bli sjukskriven längre, så har jag inget schema fram tills januari...

Jaja, jag ska väl gå ner nu å göra lite lunch. Sen pallra mig ut med hunden och sist, men inte minst - se på tv! ;)

Adios amigos!

MERLIN

När man är hemma som jag är just nu, och måste vila så ser man en hel del på tv. Detta har gjort att jag har plöjt igenom en hel del serier... Ghost Whisperer, True Blood, Smallville, Gossip Girl och nu senast Merlin.
Gillar man magi, trolleri och sånt där så är denna serie helt underbar!
Man får följa den stora trollkarlen Merlin från hans början.... :)

Har gjort lite framsteg idag faktiskt... Det gör inte lika ont längre och jag kan röra mig bättre. Dock så känner jag att jag har nog gjort lite för mycket ändå ;) Nu börjar det värka.. attans!


Imorgon är det faktiskt fredag och på kvällen ska vi till Jannike som fyller 35 år! Blir skönt med lite miljöombyte. Sen får vi se vad som händer....

Det hade varit trevligt med lite snö nu...Vill få julkänsla!


xoxo

Bonde söker fru..

och allt annat tjafs ska jag se på nu kl.20,00 :)

Har inte så mycket å skriva egentligen. Har rätt så tråkigt nu om dagarna. Jag går upp vid 7 och då börjar mitt "ätande", som består av drickande. Haha! Helt sjukt. Kommer isäng gör jag runt 00,00. Då jag intar sista måltiden vid 23.
Tungt å vara mig va? ;)

Man hade ju hoppats på att få komma utvilad till jobbet efter detta. Men det lär jag inte vara. Nåväl. Spelar ingen roll iofs. Är nog rätt så lugnt där då!

För att tala om nåt helt annat. Har funderat en hel del på om jag ska ha 30års fest? Jag har ju varit lite emot det iom denna operation, men oxå för att jag lider av sån åldersnojja!! Jag vill inte fylla 30... det e ju skitgammalt.... blää..
Men hur som. OM man nu skulle ha det... vart ska man då ha det?
DJ:n bokas lätt och han e super! Ni vet - Sebastian Fauckt från The Voice?
Men lokalen... den ska väl rymma en 50-100 personer. Den ska helst vara lite annorlunda, men inte svindyr. Mat och dryck fixar jag själv...
Har du nåt förslag? Stockholm med omnejd på en 10 mil funkar ;)

Det vore ju lite skoj med partaj... faktiskt.

Nåväl. Nu ska jag forsätta surpla på mitt kvällsgodis - juice! Sen blir det Bonde söker fru vid 20.
Ha d gott mina vänner!


Kram!

tebax

Tjena hejsan,

Eller som man säger; Hej!

Nu har jag kommit hem igen. Eller ja... jag kom ju hem i lördags em, men har inte haft orken att sätta mig vid datorn och skriva någe direkt...
Jag mår väl helt ok. Lite orolig att jag får i mig för lite vätska bara... Men det kanske är normalt??
Klockan ringer 7 varje morgon, å då är det bara att gå upp och börja äta. Skumt som fan. Men sen består resten av dagen att vila, äta, vila, äta, gå, gå, gå och äta ännu mer.
Sjukt som fan.
But still.....


Jag har verkligen gjort min vändning. Min förändring som jag har pratat om. Den slutar inte här. Nej, nej. Den har bara börjat kan jag tala om!
Jag kommer behöva en hel del tid för mig själv nu. Är massor av saker jag måste lära mig på nytt. Ta tag i allt. Planera. Ordna. Se till att må bra.

Inte långt kvar till jul heller. Underbart! :) Julen är mysig, tycker ni inte??

Massa kramar från lilla mig.....

Skitnervös!!!

Japp, det är jag. Bara så ni vet ;)

Take care.

Over n´ Out!


Mina vänner!

Nu är det inte långt kvar. Imorgon bitti gäller det.

Har spenderat en del tid med kusinen idag. Det är bra det. För jag behövde skingra tankarna.....
Har hittills fått i mig 4 av 6st såna där "Pre-Op". De smakar rent socker med en stänk citron. Inte så farliga, men jäkligt söta.
Ett annat hinder har ju varit den där brustabletten. Men jag fick i mig den med och jag måste säga att jag e stolt! För det har jag aldrig lyckats med förut! :)

Nåväl...
"imorgon är en annan dag"

På tal om nåt helt annat så har Jugge hittat sin optimala julklapp. Så tycker han själv iallafall :)
Måste erkänna att den ser rätt skön ut iofs, men hur rolig är den inte??


Dock är den rätt dyr. Kostar ca 2000kr...
Lite väl dyr, så Jugge.. du får tyvärr vänta tills nästa gång tomten kommer! :)

Nu ska jag ta å hoppa in i duschen. Ska tvätta mig med hibiscrub och fixa å dona, se en film och sen bädda rent i sängen.
Sen får vi hoppas jag får sova gott tills imorgon kl.06,00. Då ska jag upp å ta 6 st  tabletter inför operationen som kommer ske strax efter kl. 10 imorgon.

Så mina vänner. Håll era tummar för att allt ska gå bra. Är jäkligt nervös för detta stora ingrepp. Å ni får mer än gärna dyka upp som gubben i lådan nästa vecka å säga hej :)
Vore trevligt med lite sällskap!


Ha d gott och ta hand om er!

Kram

WAAAAAHHH!!! ME WANT!! :)




Förhandsboka DITT exemplar av "Set your body free" här!

Okej - som en extra julklapp för den som inte bor i en stad/ort där man kan köpa skivor på julafton så kommer här ett extra trevligt erbjudande...!

Här på hemsidan http://www.danny.nu/ kan du FÖRHANDSBOKA ett exemplar av "Set your body free" som Danny SIGNERAR och därefter skickar vi hem skivan till dig så fort vi bara kan...

Danny signerar skivorna så snart de levereras till oss från fabriken och därefter så postar vi alla exemplar som är förhandsbeställda och dessa levereras alltså INNAN julafton. (Om inget går fel i transport och produktionsledet vill säga...) Du har alltså chansen att få hem ett exemplar av skivan innan plattan når till en skivbutik... Å detta erbjudande är exklusivt här på hemsidan!

Så ta chansen att önska skivan i julklapp av Mamma o Pappa, Syrran o Brorsan eller varför inte av självaste Tomten! Har du flyt så får du skivan av dem på morgonen den 24:e och kan lyssna på den hela julhelgen!!




JAAA!! Den vill jag ha. Give me? Please?? :) *ser ut som en söt orangutang unge*
typ denna ------->

Du som läser här...

Är inte du sugen på att hänga med på ett äventyr i sommar? Det ingår en massa bilar, bilkörning och att få uppleva härliga svenska nätter! :)
Vi behöver förstärkning i Nattracet under 2009. Och det vi kommer göra är Nattracet Cup samt ev. 2st "Kul-Tur".
Det är alltså totalt 5 (troligtvis lördags) nätter samt 2 dagar med full aktivitet!

     

Vi är för få som det är nu, och är vi så i vår med, ja.. då blir det inget Nattracet 2009. Tyvärr.
Det är ju helt klart synd. Men finns det inga som vill hålla på så är det så.
Själv tycker jag att det är jättekul! Speciellt "Kul-turen" och Nattracet finalen! Svårt att slå faktiskt! :)
I år tänkte jag dessutom göra finalen laglig, så det vore ju så väldans kul om vi fick ihop det här.

Om du vill vara med, hjälpa till eller vet någon som kan. Som platsar i gänget, så hör av er! :)

Tack!!

Kram :)

2:a advent å snart är det dags!

Haha, herregud.
Jag hade lovat mig själv att inte prata så mycket om min operation. Men jag kan fasiken inte låta bli. Måste skriva av mig lite av mina tankar känner jag...

Lördagen var nog min värsta dag hittills. Den var helt hemsk!! Var jättehungrig hela dagen och skit grinig. Men men..
Söndagen kom och det blev bättre.
Jannike kom förbi en snabbis på lördagen också, det var uppskattat! Hon undrade hur det gick för mig och ja... det går ju bra det här! Dricker alla "goda" drinkar och får i mig ca 3 L vatten om dagen! Hurra för mig! :P

För övrig i lördags så roade vi oss med att åka till Heron City! Det blev tillslut jag, Jennifer, Jugge, Rudolf som åkte. Sen mötte vi upp Niklas på plats. Där spelade vi en del spel och även "lufttennis", eller Airhockey som det heter :D
Skitskoj! :)

Söndagen var rätt skön. Den sprang på fort!  Vaknade vid 10,30. Sen vid 13 kom Danne förbi en snabbis och sa hej, därefter ringde Jessica som behövde lite hjälp eftersom Åsa var på sjukhuset med Jennifer själv och blev inlagd.
Så vi åkte å hämtade Jessica så hon kunde flytta bilen osv...
Sen vid 14,30 kom pappa & Britt och hälsade på! Vi pratade lite om huset, och om operationen. Så nu kommer jag få experthjälp med maten sen :D

När de hade åkt så åkte jag å Jugge å handlade lite "mat" till mig och korsordstidningar till Åsa. Sen for vi vidare till henne.
Var väl där ca 2 timmar innan vi for hemmåt.
Jugge stackarn var rätt trött, så vi kollade lite på tv, sen gick han å la sig vid 21 efter att jag hållt han vaken i 1 timme mer än vad han själv ville. Tihi!! :)

Å nu sitter jag här. Måndag morgon. Ringer som sjutton här hela tiden. Har svart på 16 samtal sen 07,00.

Har inga planer för ikväll faktiskt. Ska kolla hur Åsa mår.
Sen är det "Design Simon & Tomas" på TV3. Det måste jag se :)

Hoppas eran helg har varit bra och att måndagen blir super den med :)

Kram!!

Hjälp mig få en bit av Danny ;)



Stjärnan sjunger för din kompis

Rockbjörnens 30-årspartaj fortsätter och nu vill vi hjälpa dig att fira någon du tycker extra mycket om - med ett sång-o-gram från Danny!

Albumaktuella Danny som dessutom är nominerad i två av Rockbjörnskategorierna är bra kompis med Rockbjörnen och kommer under nästa vecka att dyka upp på en arbetsplats, en skola eller kanske en hockeyträning för att bjuda på lite skönsång.

Så här gör du

För att nominera någon, maila oss på [email protected] och berätta vem du skulle vilja ge sång-o-grammet, varför och var vi kan besöka den här personen på tisdag den 9:e eller onsdag den 10 december. Glöm inte heller att skriva ner ditt namn och telefonnummer så att vi kan ringa dig för fler detaljer om det är just din önskning som går i uppfyllelse.

Lycka till!


Du är vad du äter...

Om du är vad du äter stämmer, så måste jag vara väldigt söt, oemotståndlig å tillfredställande!

Eller åtminstone så var det så... :P

Btw...

Det verkar som min dator har lagt av hemma... så det blir inte så många inlägg i helgen!

Tjing!


Nytt inlägg :)

Hallå alla glada!
Ni kan inte ana hur seg och trött jag är idag... Till och med mina arbetskollegor tycker det :P
Gick å la mig rätt tidigt igår. Såg ett avsnitt av Prison Break i sängen innan jag somnade...
Klockan ringde ju vid 07,15, å det är ju inte tidigt. Tackar för att jag inte började 7 idag.. hehe.
Å andra sidan får jag arbeta till 18 ikväll vilket inte är så kul på en fredag...

Hur som! Idol ikväll, får se om Danne kommer över. Han verkar lite nere :( Något har hänt och han vill inte prata om det vilket oroar mig... Gillar inte när kompisar är ledsna, vill kunna ställa upp och göra något!!
Vännen - säg till om det är något jag kan göra, vad som helst!

Imorgon blir det sovmorgon, god frukost (just kidding :P), sen blir det Heron City på kvällen med favorit kusinbarnet Jennifer!! Eller min lilla pyssling som jag brukar kalla henne för.... :)
Vi ska lira en hel del spel. Ska bli skoj :)
Men vad som händer på dagen vette fan. Ska väl iofs ta ut hunden på en långtur i skogen på dagen, medans det är ljust så! Annars vet jag inte.. Får se om pappa kommer över också.
Han verkade inte så glad över mitt beslut, han sa iallafall inte så mycket mer än "oh, herregud"....



Kära farfar!

Nu mår han bättre!! :)
När jag pratade med pappa så hade han varit ute å gott en del små promenader nu. Det bådar ju jättegott!!

Hoppas han blir helt frisk snart!

*massa kramar till honom*

Ger även min käre far och Britt en stor kram för deras tid och kärlek till farfar! :) Utan er hade han inte mått så här bra!

Donnerstag

Eller vad heter det? :)

Igår slapp jag vara hemma själv. Jugge jobbar inte natt nu på några dagar, vilket är jätteskönt!
Såg lite tv, men la mig rätt tidigt. Känner mig lite matt i kroppen helt enkelt. Har inte så mycket energi att skryta med!

Imorgon är det fredag och Idol kväll! :) Inte blir det tacos som det brukar bli, men iallafall :P :)
ÖVriga helgen har jag inget bestämt. Skulle ha kört nya RS4an på lördag, men jag hoppar det.
Får säkert fler chanser, och får jag inte det.. då.. ja. Då är det så :)

Har ni hunnit köpa några julklappar än? Det har inte jag. Jag är helt sämst. Tror iofs att det inte blir så många i år iom nya huset osv...
Det kostar att ligga på topp, eller vad säger man? ;)

Är det nåt bra på tv ikväll föressten? Jobbar ju till 18,00, hemma till 18,45 ca.. duscha å sen en timme tv. Sen e dt dags att sova typ :P
Skitkul!

Cheer up! :)

Snart är det torsdag igen ;)

Kram på er!!

/ J.

Ska jag berätta en sak?

Fy Fan, vad det smakar äckligt!!
Det jag pratar om är NaturDiet...
Jag ska trycka i mig 4st /dag. Det låter kanske inte mycket... Men för mig är det det.
Jag är iofs jäkligt glad över att det gick att få ner 4st igår... den sista var inte alls rolig...
Känns som man ska spy hela tiden... Huvva!

Nä, det e inte alls gott. Hungrig är jag också trots att jag drack 2.5L vatten igår.
Om jag känner såhär dag 1.5, hur känner jag inte om 8 dagar??

HJÄLP!

2008-12-02 17,41 PIIIP

Satt just å läste några andras bloggar... insåg nu att jag har ju för fasiken hållt på själv med bloggen över ett år nu! Inte illa pinkat va?
Lite skoj å läsa hur stor förändring det faktiskt är på ett år.
- undrar hur det ser ut nästa år?

Jag å Ann satt å kollade på blocket idag. Kikade på hundar. HAHA!!
Jag låter bilderna tala för sig själv...



Vad säger ni? Vackra? :D
Det är blandning mellan kinesisk nakenhund och chihuahua! :)
Haha, jag tycker de är så fula, så de blir söta!!

Ha en underbar kväll!

/ strumpan

nu vet...

Mina arbetskolleger om vad som kommer att hända snart.
Känns skönt att inte behöva "smyga" med det. Det verkade även som om det förstod. De ställde lite frågor iallafall och det var skönt!

Tack!!

Over and out.

Tha Weekend!

Jag har ju inte berättat vad som har hänt i helgen.
Den började suveränt i fredags med globen å Malin!
Vi såg först dressyren med uppvärmning av elithästarna, vi såg 5 och 6årringar tävla samt en rolig clinic med Anky van Grunsven! Var jäkligt skoj å höra vad hon sa, för det är väldigt mycket det jag alltid har försökt lära ut och själv genomföra. Å det betyder ju att man inte är helt ute å cyklar när en världsledande dressyrryttare säger så också! ;)

På eftermiddagen såg vi hopptävlingar, clinic med Maria Gretzer och Pether Markne. Den var också väldigt rolig, men kanske inte lika utbildande. Det var mest att man fick se hur lika träningarna ändå är- att man vill nå samma mål med runda fina hästar.
Fredagen avslutades för våran del med fantastiska islandshästar!! :) Jäklar vilket go det är i dem!! Svensken red den snyggaste hästen där helt klart! :)
Så nu måste jag å Malin börja kika efter resa till Island med turridning! :)

På kvällen så åkte vi lite fort till mamma å Olle. Klockan var väl 21,30 när vi var framme.. hehe. Men det var trevligt att få träffa mamma! Får se när deras ommöblering också :) Blev kanonbra!!

Lördagen fick jag sova ut lite, vilket var extremt skönt. Sov till 12!!
Gick upp, åkte å handlade frukost frallor och sen hem igen.
Vid 14 tiden så åkte jag å mötte upp Åsa och Kristian i Hummern. Vilken bil!! Ascool ju! Det trodde jag inte att jag skulle tycka. Men så är det.
Därefter körde vi lite mat till Annas bröllop å sen vidare till kyrkan där jag gjorde bort mig. HAHA!!
Jag trodde ju att vi skulle få stå ute å vänta tills det var klara i kyrkan, men icke!! Vi skulle prompt in.. å där stod jag i jeans å fleece jacka. SNYGGVE!! :P

Iallafall... vi knatar in, får tränga oss förbi bröllopsparet, bestman och allt det andra...
Sätter oss längst bak och slutligen börjar cermonin..
När prästen börjar pratat om äktenskapet, att det betyder mycket, man ska hålla ihop, vårda varandra ömt osv. Då nickar Åsa ( som sitter längst in mot väggen) mot Kristian och mumlar nåt om att "juste Krisitan, hör du det?" Varpå Kristian som sitter i mitten, mellan oss, pekar lite nonchalant på sitt ringfinger och tittar på Åsa. För hon har inte sin ring på sig. Då skäms Åsa och hela situationen med deras minspel är helt underbar!! De brukar kalla sig för Timon å Pumba, vilket jag då såg framför mig och börjar asgarva!
I detta läge är det ju rätt tyst i kyrkan så jag försökte verkligen att hålla inne med allt. Men ni som känner mig vet ju att det e lite svårt ibland. Heh...
Så där sitter jag, med tårar sprutandes, ett asgarv som är nära att blomma upp. Gör allt för att vara tyst. Men det lät nog som jag satt å storböla med snörvlandet, fnissandet osv. Inte alls kul.
Ser även Åsa som tokstirrar in i väggen, Kristian som stirrar rakt ner i golvet för att inte heller bryta ut i asgarv...
Väldigt pinsam situation faktiskt!!
Hehe, men rätt skoj också ;)

Väl därifrån så körde vi brudparet å jag åkte hem. Vi ringde Danne senare å köpte hem pizza samt kollade på nya Bond filmen. Den var en liten besvikelse faktiskt. Inte alls så bra som man trodde. Kändes som ett "mellanting". Så nästa Bondfilm lär nog bli bra.
Somnade som en fura vid midnatt har jag för mig...

Söndag. Uppe med tuppen! Klockan ringde 07,30.. eller nu ljög jag. Den skulle ha gjort det. Jag vaknade med ett ryck vid 07,50 och fick skynda mig iväg. Hämtade upp Malin i superkian och sen begav vi oss vidare mot Globen.
På dagens schema stod det först hoppning, där fantastiska John Withaker var med med sin coola skäck.
Därefter var det Kür och Jan Brink med Briar i fokus. Detta var ju hans sista tävling i Globen, då Briar ska pensioneras i vår.
Han kom slutligen 3a, men vilka applåder han fick när han red ärevarvet!! Hela globen stod upp å jag fick tårar i ögonen... Helt underbar häst som har slagit en hel del rekord i vinster under åren. Han har betytt mycket för dressyrSverige.
Så det var riktigt mäktigt när hela globen gav stående ovationer till dem båda...



Vi åkte hemåt på em och började ladda inför måndagens bestyr.  Måste ju erkänna att jag var extremt nervös!!

Men men.. .allt gick bra igår. EKG, blodtryck osv så tydligen jättebra ut, så nu kör vi!!

Den 11/12 kommer jag ligga på bordet under kniven och ett bättre liv kommer att börjas! :)

För mig känns det faktiskt lite pinsamt att erkänna att jag ska göra detta. Men samtidigt känns det helt underbart att få chansen till att kunna få ett bättre liv. Jag vill ju leva!! Jag vill ju göra allt det där ni andra gör självklart. Jag vill få en bättre självkänsla!
Hoppas ni stödjer mig på vägen och att ni tycker att jag gör det enda rätta....

Kram på er!!

/ Jinnie


If you don´t mean it....

Måndag.
Hela dagen.

Väldigt nervös måndag måste jag erkänna. Skönt att den är över.
Imorgon är första dagen på mitt nya liv. Smaka på den.
Mitt nya liv.

Vissa kommer inte känna igen mig - kanske.
Vissa kanske inte vill kännas vid mig efter det.
Vissa kanske ser mig sen för den jag är, inte vad jag alltid har varit.

Förhoppningsvis ser jag mig som den jag alltid varit.
Om inte annat så är jag lite rädd nu.
Men det ska man väl vara när man ska förändras radikalt?? (som de säger)

Well, ska inte jiddra, eller trolla för den delen  heller :P


Höres!!

/ J.

RSS 2.0