Möte med byggherren och fan å hans moster

Som ni alla vet vid det här laget, så har vi haft, för att säga det milt, lite problem med vårat hus.
Igår hade vi möte med Staffan, Göran, Nursel samt Janno om våran länga som blivit vattenskadad, hur det blir med tomten, vi numera inte har och när vi får flytta in.
Vi började vid 20 och jag kom i säng strax efter 01.....

Mötet var rätt bra i slutändan, men jädrar va de försöker smita undan, ducka för svar osv.
Vi fick dock lite underskrifter som är bra att ha. Hoppas bara vi aldrig kommer att behöva vända detta emot dem.
Helen + Daniel fick inflyttning till vecka 15 eller om det var måndag vecka 16?
Jag å Jugge fick inget datum alls :P
De skulle diskutera och kolla vidare så skulle de stämma av på fredag. Så vid 12-13 tiden kommer Göran ner igen och möter då upp Jugge för vidare diskution.
Då har vi nog lite mer att ta upp. För igår blev man rätt mör av det där mötet...

Måste ge en eloge till Daniel som stod på sig och fortsatte kämpa med frågorna trots dåliga svar!! Mycket bra!

Idag är jag helt slut, inte så konstigt kanske? Fick även gå in å göra lite mat efter mötet, det var däremot inte ok...
Shit va fel det blev. Men iallafall. Nu sitter jag här på jobbet, men funderar starkt på att gå hem då jag inte känner mig ok.
Sluddrar ju nästan i luren.

JÄVLA KLÅPARE TILL BYGGARE!!!

Over n´ out!

Hans Wiklund i telefon!

Fan, kändisarna duggar tätt ;)
Idag har jag faktiskt pratat med Hans Wiklund i telefon :) Mycket trevligt!



Haha!

Monday today

Jippi! Ny arbetsvecka!!! Visst känns det fantastiskt!? :)

Fick en present till av Jugge igår. En digital fotoram! :) E svart, jättefint. Blir helt perfekt i vårat hem sen. Börjar verkligen längta tillbaka till vårat hus nu. Att få komma i ordning, sätta upp saker på väggarna, bo in sig helt enkelt! Det vore inte helt fel.
Men men... det lär nog dröja ett tag innan man är där.

Imorse var det rätt segt att gå upp kan jag säga. Somnade inte förens vid 00,30!! Så när klockan ringde strax efter 05 så var man lite mör :) Men men, jag ser det från den ljusa sidan, jag kommer ju komma hem tidigt denna vecka! Wunderbar!

Nu ere back to work!! :D

"Ja må hon leva"

Igår hade vi lite fika här för mig, som fyller fossil. Egentligen inget att fira, men va fan. Trevligt att folk kom måste jag säga!
Ett tag var det massa folk här, får se om jag kommer ihåg alla;
Vevve, Angelique å deras gulliga hund Ester, Pappa, Britt, Mamma, Olle, Richie, Lisa och labradoren Audi, Thomas, Daniel, Helene, Tanja, Ann, Kåre, AnnaLena, PerAnders, Jenny, Janne, Jannike, Tomas, Cassandra, Rudolf, Lunkan samt Jossan :)
Fick massa fina kort och presenter! Tusen tack mina vänner :)

På kvällen sen åkte Jugge å jobbade, jag åkte över till Åsa å fick jättegod mat och kollade på Robinsson! Mycket trevligt, men jag var stentrött.
Fan, märker redan av att man är 30. Illa.

Nu ska jag göra lite frukost och fundera över hur jag går vidare med mitt liv. Jag är väl vuxen nu? :P

Kram!

Drömmar...

Inatt hade jag en helt fantastisk dröm faktiskt. Det involverade mina kompisar, Ammi, Malin och Jugge. Men även EMD grabbarna :)

Jag kommer inte ihåg hur allt började, men på nåt vis stötte jag å Ammi på dem ute nånstans. De skulle äta ute på någon fin uteservering/restaurang så de stod i kö och väntade. Där nånstans såg Danny S4an och Ammi frågade då vad han tyckte om bilar. Haha!
Så då började vi prata lite där och han gillade bilen skarpt, vi pratade vidare och Erik & Danny hängde med oss ett litet tag där innan de fick sitt bord. Då gick jag å Ammi vidare samt mötte upp Malin.
Vi stod utanför och undrade hur vi skulle få kontakt med dem igen, men vid det här laget träffade Malin någon annan snubbe å hängde med honom!
Så jag å Ammi smög in på denna restaurang och tog ett bord rätt nära Danny å Erik. De kände igen oss så vi pratade vidare där, hur deras liv var. Vad de måste vara less på vissa saker osv...
Sen fick vi en inbjudan med dem på nåt fancy uteställe, så vi gick igenom stan å fick se hur hopplösa deras fans var, hur alla ryckte i dessa människor, men samtidigt hur älskade de var av alla!
Hahahah, helt sjuk dröm.
Fick uppleva hur "VIP" det var när vi kom till det där stället med dessa pojkar, Ammi virrade bort sig nånstans, så efter några timmar när Erik började berätta om hur hans blivande tjej skulle vara så sa jag till honom att Ammi skulle ju vara perfekt - försökte ringa henne flera gånger, men inget svar! Så hopplöst. Vart var du tjejen?? :D
Så jag gav upp å pratade vidare med Danny om hur han mådde, vad de gillade å göra osv.. Vi blev rätt bra polare och det kändes som att man kom närmare Danny som person å inte som artist.



Hahaha!!
Helt udda dröm måste jag säga!! Men rätt roligt :) Givetvis hände det en del andra saker och en massa detaljer som jag inte ens orkar skriva om här... Men ja.. det där var drömmen i det stora hela.

På tal om nåt annat. Ringde mamsen just, och kollade när de skulle komma imorgon samt fråga om hon kunde ta med sig några häst saker imorgon till mig å Malin. Å det kunde hon :) Så då slipper jag en bilresa på söndag! Jätteskönt! Supertack :)
Ska även försöka få Jugge att prata med sina päron å kolla om de kan få med 2 sadlar hit på lördag. Det vore underbart! Då kan jag å Malin bara åka till stallet och fixa å dona tills pållen kommer på söndag! :)

Å ikväll börjar Jugge jobba igen :( Det innebär att jag får åka å handla själv, städa å fixa inför imorgon, + att kvällen blir rätt ensam :(
Skittrist att han jobbar helg. Man blir så van att få ha honom hemma! Hehe...

Well, well... ska väl jobba vidare nu. I have a lot to do!! :)

Kram!

Galen ide´!

Världens snabbaste VW Lupo!



Vilken härligt galen idé! Två VR6-motorer i en Lupo betyder 12 cylindrar och drygt 500 hästar. Det här bygget ska bli ännu mer uppseendeväckande. Fyra turboaggregat är på gång.



Det är killar i Kroatien som tagit fram en budgetversion av VW Golf W12 650. Två VR6-motorer pulas ned i en liten Lupo. Vikt/effekt-förhållandet är i hyfsad mc-klass, eftersom bilen bara väger runt 1.000 kilo.


Galet rolig ide´!! Den måste vara superkul att köra!!


Ris & Fläskfile´

Shit vad jag är trött på det. Har ätit det till lunch i 4 dagar i rad nu. Börjar bli redigt less på det!! :P
Har nyss avslutat lunchen och börjat jobba igen. Jobbar till 18 idag... Å som ni vet vid det här laget så är det inget jag gillar! :/

Igår satte vi ut annons på Blocket men pga diverse grejer som kom den ut idag för nån timme sen å har redan fått 4 svar å förfrågningar. Vi måste kirra ett telefonnr så folk kan ringa istället, det kommer gå fortare då!
Känns iofs lite tråkigt att sälja allt löst, och lite jobbigt om man lyckas sälja mycket , men har kaross å sånt kvar som tar en massa plats! Well, det e något vi får styra upp den dagen iofs... Nu är det ju bara att gå "flat out" å sälja allt.

Wish me luck!

/J.

SOOOL!!

Solen lyser, men det är riktigt kallt ute. Jag hade 10 minus ute imrose vid 06,00 när jag skulle åka till jobbet. Fick ju knäppa jackan, å det var några dagar sen sist! :)

Har suttit å filat lite på en annons idag som skär i mitt hjärta. Det kommer kännas jättetomt när den försvinner....
Det är inte mycket som jag har engagerat mig så mycket i, så myket kärlek, tid och pengar som det är nerlagt i detta...
Ja det är vår bil jag pratar om. Vår underbara S4! :(
Jag vet att det är för det bästa, jag vet att det måste göras. Det är liksom inte rätt tid för den nu. Jag vet det.... Men det känns ändå. Det gör ont i mig... Den står mig så varmt om hjärtat... Känns nästan som om det vore min lilla bebis.
Nä, det är min lilla bebis.... Å nu ska den bort :(

Jaja, vi får se hur det går... det är ju inte alldels lätt på marknaden nu!


Palladium, Västervik å möten

Japp, snart får man åka hem, eller ja... vi ska ju dagen till ära ha möte här på jobbet, så jag kommer inte härifrån förens 20 tiden tidigast *gäsp*

Men iallafall, ville bara berätta att lördagen den 25e April ska jag å Ammi göra Västervik osäkert! Vi ska bo på Stadshotellet och sen ut på Palladium, någon som brukar gå där? Är det bra?
Vi kommer röja som fasiken och digga till EMD som ska lira där. Haha! Det blir nog ett äventyr bara det :)
Vi kommer ha med oss laptop ner, så vi kan blogga direkt från Västervik, ladda upp bilder osv :D
Är helt säker på att det blir ett stort minne för livet den helgen!

Nu ska jag avsluta här, så jag är klar att gå ner direkt vid 18 då mötet började!

Just ja... Fick mail av Hellen idag, hon visade en filmsnutt från våran Audi "kul-tur". Jisses vilka minnen :)
Vi pratade även lite om popcorn bilen och hennes nyförvärv! Hoppas på att få se lite av dem i sommar om inte annat! Vore skoj!

Kram på er!

Förbannade bilköer!

Förstå att jag åkte hemifrån imorse runt 07,45. Vet ni när jag var framme på jobbet?
Vid 09,00!!!!!!!!!
Helt sjukt. Tanken e ju att man ska få en längre sovmorgon och så när man börjar 9, men icke!
Jag e så arg!

Möte med Nattracet

Japp! Det är det som står på kvällens agenda. Börjar ju närma sig säsong nu och vi har massor av roliga saker på G.
Jag hoppas ni vill ta del av dessa :)
Ser verkligen fram emot säsongen 2009. Hoppas den blir så skoj som den verkar.

Nu har jag ju bara 7 minuter kvar innan jag slutar. Så nice!!

Hörs! :)

Kryssning med Radio 107,5 i lördags!!

Heeelt galet! Vet inte vart jag ska börja nånstans.... Shit va kul jag hade!

I lördags, jag och Malin hade bestämt att vi skulle ses och hitta på nåt. Så efter man vaknat och duschat å grejat så frågade jag om vi skulle gå ut med hunden vid sjön och sen kanske ta en tur på stan. Sagt och gjort, hon sa också att vi skulle träffa en annan Malin där vid 13,30, så det passade jättebra.

Men när vi väl kom till stan å in i kringlanhuset så fick jag veta att vi  inte alls skulle träffa Malin, utan vi skulle in på Body Sop och bli sminkade! :)
Haha, fan va överasskad jag blev.  Vi blev fint festsminkade och gick därefter och käkade lite, kollade in i olika affärer för att tillslut åka hem till mig.
Då sa Malin att kvällen var inte slut än, vi skulle hänga ihop hela kvällen och göra en massa skoj, så det var bara å hänga med.
Erik kom och hämtade oss efter lite fika och det bar iväg mot stan.
När vi kom till Värtahamnen så började jag undra vad vi skulle göra.... inte vågade jag tro att vi skulle på kryssningen som jag så gärna ville åka på..
Men vi klev av där och Malin sa då att vi skulle på kryssning.
- Va?, sa jag. Ska vi åka på kryssning?
- Mm.. sa Malin.
- Med Galaxy?
- Ja, det ska vi, sa Malin.
Då utbrast jag i ett stort JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Och blev så jäkla glad.
Jag å Malin skulle på den roligaste kryssningen EVER.


Såhär glad blev jag när jag insåg att vi skulle på kryssningen!!

Det var ju bara det att när vi kom uppför rulltrappan så såg jag ett helt gäng av mina underbara vänner stå där och vänta på mig inklusive Jugge.
Jag blev så jäkla glad och rörd, att de alla var där för att fira mig så mina tårar bara rann ner för mina kinder....
Vilken känsla!!!
Helen, Daniel, Thomas, Mio, Richie, Lisa, Rudolf, Trident, Pancho,Sulan, John, Gabi, Mattias, Ammi, Per. Allihopa var där! Just for me! <3

Jugge hade även bokat suiten för oss! Coolt som fan.
God mat fick vi i oss oxå innan det var dags för kvällen.
Först signering av skivan med EMD. Ammi köade och fixade deras nya skiva med autografer till mig å henne *gulle*
Sen fort upp till hytten å byta om för att därefter gå ner igen å höra Danny spela live. Vilket drag!!! Så sjukt bra!
Jugge stackarn filmade hela kvällen!! Så jag har allt på band oxå. Superbra!
Sen börjde Katrin Zytomierska och Oskar tror jag han hette (som var konferencier kvällen till ära) att säga att de hade en tjej här ikväll som fyllde år. 30 JÄVLA ÅR sa Katrin ... haha.
Å det var tydligen jag.. Så jag fick springa upp på scenen och ta emot publikens jubel och fick lite allsång!! :) Det var jäkligt coolt!



Kvällen fortsatte sen med underbara EMD på scenen, föjt av Velvet och nån mer. Dj Mario var även där och pumpade musik hela natten lång.
Jinnie drack sin första grogg efter op, och det gick bra.
Malin hade tagit med en sprite zero som jag blandade med päron vodka.
Blev lite lullig på första groggen och full på den andra som jag knappt hann få i mig innan jag råkade välta den :(
Men det var nog lika bra det! :) Haha!
Vi tog sen en nattmacka några stycken av oss innan vi stöp i säng runt 04,00-04,30...

Sov till 11 dagen efter och gick sen upp å åt frukost med Malin å några till...


Jag var helt slut när jag kom hem, men fan va kul jag hade!!! Ni är helt otroliga mina vänner. Så glad att jag har er!!

Tusen tusen tack, inte minst till min älskade Jugge som styrde upp alltihopa! :)

Älskar dig!

Bilder kommer upp så fort jag kan!!


Trötthet...

Usch va segt. Gick å la mig rekord tidigt igår - 21,00. Men tror ni jag är mer piggare idag för det? Nope.
Måste vara all medecin jag äter nu. Är ju trött som en panchis!

Annars idag så ska jag efter jobbet försöka hinna åka till ICA Maxi och handla lite mat samt hårfärg. Hinna hem å tvätta, städa lite kanske och färga håret.
Jag bör hinna till Petit Chose oxå då jag har ett paket att hämta där :)

Sen hoppas jag på en lugn kväll utöver detta och en lång sovmorgon imorgon! :) Därefter ska jag och Malin leka. Kanske hälsa på Epo?? Äh, jag vet inte. Men nåt roligt hittar vi nog på.
Skulle vara bra om jag hann dammsuga/tvätta A3an ikväll oxå. Den är grymt skitig sen fjällen resan. Inte bra...


Vad ska ni göra i helgen då?

Torsdag, torsdag - snart fredag :)

Yeah! Snart är det helg igen. Å jag å Malin ska date´a på lördagen! Wii!! Inte för att jag vet vad vi ska göra, men nåt kommer vi på!

Morgonen idag började lika strålande som igår. Soluppgången över essingeleden är vackert  klockan 06,10 :)
Men nu har det tyvärr börjat mulna på... Blåser verkar det oxå göra`.
Va fan... nu snöar det också!?? Nä, va trist. Men så är det ju med mars månad.

Igår skickade jag även ut om fika den 28e mars, får hoppas några dyker upp och snackar lite skit! :)


Hörde just en gammal goding på radioreklamen:

BAPPELSIN DÅ GUBBJÄVEL!! :D

Hahaha! SÅ KLOCKREN! :)

Nu ska jag jobba vidare, en timme kvar till lunch bara!

I´m gettin´ better!

Jiihaaa! Jinnie pinni börjar bli lite bättre :) Mitt nylle är inte lika svullet längre, och såret i pannan börjar klia och växa ihop :)
ÄNTLIGEN!!

Och idag är det ju strålande sol ute. Man kan ju inte bli annat än glad då. Jag har iofs inte fått gå ut än och känna av den, men jag är säker på att det e fantastiskt där ute! :)

Ikväll ska jag tillbaka till nagelfixaren och laga en nagel samt fixa till de andra, så man e fin till helgen :)
Därefter blir det bums till soffan och mysa en stund med Jugge innan det är dags för möte med grannarna.
Vet inte vad vi ska prata om, det är ju rätt mycket bajs att gräva i där... Men det blir nog trevligt! Får ju träffa våra underbara grannar Helene, Daniel, Annika och Peter iallafall :)

Kommer nog somna ovaggad ikväll igen. Är helt slut. Det märks att kroppen jobbar för fullt för att kunna laga den..

Sen har jag beslutsångest.... ska man behålla S4an eller sälja iväg liket??
I don´t know.... :(

*memories*

Elmia 2006


Rykte: Golf GTI-R ersätter R32...

Nuvarande generationen Golf R32 kan bli den sista. VW verkar tycka att sex cylindrar är två för mycket - en turbofyra gör jobbet minst lika bra och är dessutom bättre på att spara bensin. Namnet R32 försvinner också. Nästa generation högprestanda-Golf kan därför heta GTI-R.



Sjätte generationens VW Golf har ganska nyligen kommit i GTI-utförande. Som brukligt är de senaste åren är dock inte GTI herre på täppan i Golf-familjen; den titeln har förvaltats av 6-cylindriga och 4-hjulsdrivna R32.
Enligt Car Magazine ryktas det om att R32 ska plockas bort ur programmet, och ersättas med GTI-R som får en turbofyra på drygt 260 hk. Anledningen sägs vara att det blir lättare att få ner förbrukningen och därmed också CO2-utsläppen, dessutom lär turbofyran väga mindre.
Fyrhjulsdrift lär det bli, dessutom en Scirocco-modell med liknande specifikationer.
Om Car Magazine har rätt blir det premiärvisning för Golf GTI-R på bilsalongen i Frankfurt i september.

Update från Vemdalen + sjukan

Jag hade skrivit en hel del och bloggat från Jugges telefon, men allt kom inte med och det blev pannkaka av alltihopa, så inget blev publicerat! :(
Lite tråkigt... men men...

Vemdalen/Björnrike var heeeelt underbart! Vi kom dit på torsdags eftermiddagen. Tok mycket snö! :) Vallarna var meter höga och vädret jätteskönt.
Jugge å Kristian åkte skidor/bräda under fredagen och lördagen. Det blev väldigt slitna, men tror de hade roligt trots allt :)
Vädret har varit varierat, men på lördagen var det fantastiskt väder!! Solen lyste, klarblå himmel och ca 8 grader i solen.
Jättemysigt!
Hela helgen har vi haft det super. Ätit god mat, varit ute på härliga promenader med hundarna, räddat en saab ur diket (!), spelat kort mm.
Detta vill jag göra om - men då gärna frisk!

Jag fick ju åka hem på lördags kvällen sent och ner till akuten på Karolinska.
Mina ögon svullnade igen, såg knappt något på höger öga så jag blev lite rädd....
Men han kunde inte göra något han heller, fick en remiss till hudläkare, så jag var där igår.

Ingen vet vad det är jag har fått, men äter nu medecin nr 4. Får hoppas den hjälper.
Hudläkaren sa att jag skulle känna skillnad om några dagar. Jag håller tummarna!! Orkar inte se ut som Mike Tyson längre, vill inte vara helt slut... vill inte känna mig såhär...

Å som pricken över i:t så fick Åsa åka till sjukan i söndags :( Det är troligtvis en gallsten som gör att hon har så ont och inte kan äta. Så vi hoppas på att hon får göra en magnetröntgen fort och sen att den bara kan tas ut  utan operation...
Vilken otur den stackars människan har!!

Well, måste gå å ta en tablett igen... sen får jag nog jobba lite..

Ha d gott!!

Önskelista

Jahaja... många som frågar vad man önskar sig, så jag får väl skriva en liten önskelista :)
Vissa saker kanske verkar dyra, men det är ju en önskelista, så då får man väl kräma på?? :D
Here it goes....

x Babyliss värmespolar http://www.eleven.se/babyliss-pro-ceramiska-722.html

x Biljetter till Globen Horse Show

x Ny mobil

x Resa till ett varmt land

x Resa till Island och rida islandshäst

x Provkörning av nya RS6 eller R8

x Fatboy hammock

x Fatboy original kudde

se mer på http://www.fatboysverige.se/

x Big party!! :)

x En spaweekend

x Nya hjul till A3an

x Make-up och färganalys, gärna tillsammans med någon

x  Tan Can  www.tancan.se

x Lancome Mousse Clarte´

x Lancome Hydra Intense

x Lancome Mascara

x Parfym "True Star" Tommy Hilfiger

x Ett vårdkit till ansiktet från lancome eller Biotherm

x Tigi Bed Head hårprodukter

x Toni & Guy hårfön  http://www.eleven.se/toniguy-tourmaline-dryer-2000w-2338.html

x Dvd boxar

x Tavla på Loppan

x Digitala fotoramar helst  i svart (som man kan skicka bilder till via mms)

x Kokbok

x OBH Nordica Kastruller, allt från liten äggkastrull till 10L

x En weekend med Bmw X5

x Ny dator 

http://www.elgiganten.se/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-elgigantenSE-Site/sv_SE/-/SEK/El_DisplayProductInformation-Start;pgid=p2Gz6oZKCO5SR0EjA9JBwx1h0000QkrR43e9?ProductID=rozD4QFH6fsAAAEffuw_Qg6Q&CatalogCategoryID=pCnD4QFHlS4AAAEOXPJZtSxN


Eller Laptop

x 42" eller 50" plasma/lcd tv

x Playstation 3

x Nya piercing smycken till tungan

x Nya hårsnoddar/uppsättnings alternativ till håret

x Dammsugare som är tystgående med långt skaft. Gärna Miele eller Electrolux

x Halsband med eget namn på
http://www.bettiesgalleria.com/index.php?main_page=index&cPath=80_81



Ojoj, va mycket grejer :)


Onsdag och "lillördag"

Vaknade imorse och mådde hyffsat. Kände att det hade svullnat upp lite mer, så jag gick ner och tog alvedon på en gång. Nu syns det verkligen att jag är svullen :/
Jag undrar va fan det kan vara?

Idag jobbar jag 7-16 och sen blir det hemgång och vidare mot vårdcentralen! Ska bli intressant att se vad de har att säga, å framförallt om jag får en läkare som förstår vad jag säger... hehe...

Sen blir det nog hem å packa en del inför morgondagen så det är klart, så ska jag även tvätta/dammsuga, fylla på spolarvätska, luft i hjulen osv. i bilen så den är redo för långtur sen! :)
Vet iofs inte om jag gör det ikväll eller om jag går upp imorrnbitt och fixar det sista.
Hoppas bara jag mår så pass bra att jag orkar med denna helg.

Köpte ju nya pjuck igår med utfällbara dobbar! :) Skorna hade kostat 1800kr, men var halva priset på dem nu, så nu har jag rejäla vinterskor även till nästa vinter! Och!!! Jag slipper halka där uppe ;) Haha, så supernice! Eller hur Malin? Slipper jag gå som en tant ;)

Jugge jobbar ikväll också, så jag är själv ikväll och packar, sen får han sova i bilen eller nåt sånt stackarn. Men det kanske går!? :)

Well, ska försöka jobba lite nu mellan plågorna, klockan 11 är det dags för lunch!

Kram!

Kul! :P

Inflammation  i hela huvvet :P
Fick sitta på akuten några timmar igår, för att sen prata med en utländsk läkare som inte fattade allt för mycket. *suck*
Men fick höra att jag fått inflammation som sprider sig rätt fort, så jag äter lite medecin nu..
Är inte det typiskt?
Har knappt kunnat sova pga detta. Har jätteont på höger sida.. :(
Hoppas nu bara att denna medecin hjälper... Vore trevligt!

Huvudvärk

Jag har ont i skallen. Vet inte vad jag har gjort, men har fått en jättebula i pannan och det bultar och bankar som bara den :/ Aj aj...

Usch va helgerna går fort... Jugge jobbade hela hela helgen också, så han har man knappt sett.

Vi var hos Richie å Lisa i lördags å åt. De fick en liten "förskott och "efterskottspresent" av oss. De ska gå å se "Roast" på Berns ikväll! :) Hoppas det blir skoj!
Vi hade iallafall jättetrevligt hos dem, och god mat blev det också ;)
På kvällen sen var jag bjuden till Helen och Daniel för att kolla på melodifestivalen! Haha, dt var skoj :) Vi avslutade kvällen med att bla spela SuperMario Kart eller va det hette :) Annorlunda att sitta å hålla en ratt i luften :) Men det var skoj som sagt var.


Igår var jag nedstämd... Ledsen. Och det är väl "tack vare" mitt jävla ex som bara ska bråka hela tiden.... Orkar inte..
Så när Jugge åkt till jobbet så kände jag att jag inte ville vara själv så jag for över till Åsa och kollade på tv några timmar.
Tusen tack för att du finns Åsa <3
Idag for hon å Kristian till Björnrike, och på torsdag åker jag å jugge upp :D
Det ska bli supernice!! Verkligen!!


THANK GOD IT´S FRIDAY!



Och nu hör jag EMD på radion också :)
Timing!

Naglar och äntligen fredag :)

Igår var jag på  www.perfecttennails.com i södertälje och fixade naglarna! Hon var väldigt duktig och resultatet blev kanon! :)
Skön stämning där inne på salongen, kändes som att man satt inne någons vardagsrum och lyssnade på en massa skvaller :)

Här kan ni se hur resultatet blev: www.bilddagboken.se/wickeds4

Idag är det också ÄNTLIGEN FREDAG!! Tjihooo :)
Fan va nice. Dock ska Jugge jobba, men man får ju sova ut i 2 dagar oh det är väldigt trevligt!
Igår kom även söta Helen in och frågade om jag ville komma över till dem på lördag och kika på melodifestivalen, och det tackar man ju inte nej till :)
Supertack!!

Nu ska jag återgå till jobbet, skriver säkert en trudilutt senare! :)

Tchüss!!

Jobb, bilar och annat trams

Nu sitter man här på jobbet igen... Humöret är inte direkt på topp. Får en massa skit på mig som jag inte har gjort. Men någon syndabock måste de ha, så det är väl bara att bita ihop. Men det har ju gjort att man inte är direkt glad idag heller,jag vill egentligen inte svara i telefon, än mindre vara här idag :(

Det har bara gått 2 timmar på arbetsdagen, och man känner redan såhär. Det känns ju bra! NOT.

Igår var vi över till grannen och kikade på Efterlyst. Trevligt att komma hemifrån och få kika lite på tv faktiskt! Annika o Peter fick ta bort sin hund i måndags :( så de har varit lite ledsna.
Men om några veckor kommer deras nya valp hem, så då blir det liv i luckan igen! :)

Vi var även över en snabbis till Åsa å Kristian och berättade att jag fått ledigt, så vi kommer åka med dem till Björnrike på torsdag. Eller ja... de åker på måndagen, men jag å jugge kommer åka upp på torsdag morgon i A3an. Det lär bli en resa det! :) Se hur långt man kommer innan man har träsmak i röven!
Det ska iallafall bli skönt att få komma bort några dagar faktiskt.. få glömma allt skit som varit för några dagar... Väldigt skönt.
Men att jag fick ledigt torsdag å fredag innebär att jag kommer få jobba extra på tisdag kväll till 20,00 samt onsdagen innan ledighet. Det blir en lång dag det. Börjar 7 och slutar då 20,00. YEAH! Thats my bitch!
Men men, pengar in kan jag ju inte säga nej till. Egentligen.

Well, well... vad har hänt mer då? Jo! En glad nyhet! Min kompis Niklas, åker ner till skåne imorgon och inhandlar en blå RS6a! :) Efter några dagars räknande och divideringar emellan så har han nu beslutat för att köpa den. Jag hoppas allt går bra och att det blir som han har tänkt sig.

På lördag ska vi till Richie o Lisa, Richie fyller ju år nästa vecka, men det blir lite käk och så på lördag istället.
Jugge jobbar ju tvyärr hela helgen, så vi ska tajma in det mellan sovningen å arbetandet. Blir väl att vi åker dit runt 15 tiden I Think.
Sen blir jag själv på lördag kvällen och melodifestivalen. Och jag hade varit ganska nöjd med det om det inte hade varit för att jag inte har någon tv...
Jag kan ju iofs plocka hem det efter sändningen, men äh... orka. Som jag känner nu skiter jag i det, men känner jag mig rätt så är jag sugen som fan på lördag och uppsöker en polare med en tv! :)

Söndagen har inget planerat alls, lär nog bli som så att jag tillslut får städa Jugges äckliga, vidriga Kia... den e såååå bajsig. Ni anar inte. Cola som har drällts på golvet, dammig, massa grus överallt, Mcd påsar som växer på en liten hög osv.. Urk. Så den måste få sig en igenom gång i helgen. Å det blir nog jag som får göra det. Lyxfru - det är var han är! ;)
Borde även ta och dammsuga A3an, den börjar också se lite ledsen ut invändigt. Men i förhållande med Kian så är den ju tokren ;)

Nä fan. Jag är inte gladare nu heller. Trodde att mina tankar skulle skingra sig lite medans jag skrev, men nä... Jag är fortfarande rätt nere... :(

Vi hörs....

FÖRBANNADE JÄVLA RÖVHÅL!!

Någon som vill byta med mig? Jag blir så less...

I 2 dagar nu har jag fan bara haft rövhål som har ringt. De ringer och skäller, gnäller, kallar mig för det ena å det andra när man bara försöker göra sitt jobb! Jag fattar inte? Vad har folk för problem?
Varför kan man inte vara lite vänlig på tonen när man ringer och frågar saker??


Jävla skitdag. Fans helvetes skit.

Så det så.

Erik Segerstedt x 2

Jag glömde ju berätta igår!! Haha!

Erik ringde mig igen, fast denna gång var samtalet myyyycket kortare! :/
Men kul ändå! :D

Puss å kram!

Hur könsbestämmer man flugor?



En kvinna kom hem och klev in i köket och ser då sin man med flugpiskan i högsta hugg.... 

- 'Vad gör du?' 

- 'Jag jagar flugor...' 


- 'Har du haft ihjäl några? ' 

- 'Ja, 3 hanar och 2 honor!' 

Mycket fachinerad frågar hon: 
- 'Hur vet du skillnaden mellan hon-flugor och han-flugor?'

- '3 satt på ölburken och 2 på telefonen.'



20090302

Tråkig rubrik - I know. Men come on! Kan ju inte alltid komma på en bra! ;)

Gårdagskvällen blev som sagt fylld med Guitarr Hero! :) Var riktigt roligt. Mitt i allt ringer Malin och det var trevligt! Var längesen vi pratade tydligen :P Dagarna bara rusar iväg... skäms lite över det. Men tack darling för att du står ut med mig! :D
Vi pratade en del häst faktiskt och nästa vecka ska vi träffas tänkte vi. Det ska bli skoj :)

Just nu så har jag jobbat lite mer än halva dagen. Wii! Sen blire hem å vila sig lite. E helt slut i kroppen. Vet inte varför riktigt...
Men men, lite vila å uggla i soffan blir nog bra....

Vad tyckte ni om melodifestivalen i lördags då? Min favorit blev ju Sarah Dawn Finer! Superhärlig låt! Tror den blir ännu bättre på skiva sen. De andra bidragen ger jag inte mycket för faktiskt... tråkiga..
Ska bli skoj å se vad som händer i helgen. Vilken låt som går vidare till finalen. För det är bara en av alla 8 som gör det va?

Huvva, va kallt det är här på jobbet, sitter å småfryser faktiskt. Inte så skoj!
Nu ringer telefonen oxå.
Back to work!!

Tchüss!

/J.

Det är något lurt på gång...

Jugge och jag har precis sprungit runt mellan ettan å sexton som vi bor i nu med en massa prylar. VI ska nämligen försöka få till projjan osv här! Förhoppningsvis dyker Kristian upp senare, så lirar vi Guitarr Hero! Vi hade även frågat några av grannarna, men de vekar upptagna... :/

Hur som... Jugge fick ett sms, å då frågade jag vem det var ifrån, å då sa han att det var hemligt....
Hemligt?
Han sa också att jag absolut inte får kolla i hans mobil. Detta har aldrig hänt förut. Så jag frågade varför.
Han sa bara att det kunde ha med min födelsedag att göra, tror ni jag blev mindre nyfiken då? Han håller alltså på med nåt kukkelimuck! Haha! Undrar vad han har tänkt ut den lille rackaren.
Som sagt, extremt nyfiken, men samtidigt väldigt glad - då det verkar hända nåt när jag fyller gammal iallafall :D

På torsdag ska jag på manikyr! Det ska bli supernice! Skönt att få fina naglar igen...
Hoppas jag hinner bara, ska vara där klockan 17,00 och slutar 16,00, men det får lov att gå. Kanske kan göra som så att jag tar endast en halvtimmes rast istället för en hel å då kan gå 15,30 istället. Det vore någe. Ska undersöka detta.

Jahaja, nu ska jag nog se om Juggelito behöver lite hjälp på golvet med kopplingar å dyligt! :)

Just ja! Ska kanske tillägga att jag har tyvärr hållt uppe med träningen sen vi flyttade, men troligvis är igång i veckan igen. Vikten vet jag inte mer om, men jag hoppas jag har tappat lite mer.

Ciao amigos!

RSS 2.0